Reserveren

Er zijn verschillende manieren om aan een bollenmand te komen. Kijk hieronder welke van de opties het beste bij u past.

Workshop

Kosten voor de workshop bollenmand vullen: € 32,50
Wij hebben workshopinloopdagen in oktober, november en december op dinsdag, donderdag en zaterdag. Voorkeurstijd aanvang 10.00 uur in de ochtend & 14.00 uur in de middag. Komt u op deze tijden, dan is aanmelden vooraf niet nodig. Mocht een andere tijd u beter uitkomen, graag dan even vooraf aanmelden (dan kunnen wij hier rekening mee houden)

U kunt ook met een groep de workshop volgen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon. In overleg kunnen wij een datum met u afspreken.

Thuis uw bollenmand vullen

De inhoud van de bollenmand kunt u (voor € 32,50 inc. verzendkosten) ook bestellen (dit zijn alleen de bollen en een werkbeschrijving, dus geen mand een geen aarde).
Deze pakketten zijn ook leuk om te geven als cadeau of relatiegeschenk. Wilt u een bollenmandpakket bestellen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kant en klare bollenmanden

Natuurlijk is het ook mogelijk om een kant en klare bollenmand bij ons te kopen. Verzenden is hierbij echter niet mogeljk, maar u bent van harte welkom om een gevulde bollenmand af te halen bij ons op de kwekerij.
Kant en klare manden zijn af te halen van oktober februari. Leuk als relatiegeschenk en/of verjaardagscadeau!

De prijzen van kant en klare manden zijn: (Zie foto rechts voor grootte van de manden)

  • Grote mand: € 32,50.
  • Kleine mand: € 23,50.

Om teleurstellingen te voorkomen kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij zorgen dan dat er een mand voor u klaar staat.

Betalen met pin

U kunt uw aankopen naast contant geld ook met uw pin-pas betalen.

sfeerbeeld sfeerbeeld

Like ons op Facebook