Workshop "Hanging basket vullen"

Vanaf half maart tot begin april organiseren wij workshops "Hanging basket vullen". Tijdens deze workshop wordt er onder begeleiding een Engelse hangmand gevuld.

U wordt ontvangen met koffie of thee en krijgt eerst uitleg over de kwekerij en de verzorging van de hanging basket. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt met éénjarige jonge zomerbloeiers, teeltaarde, meststoffen en een grote hanging basket. De planten waarmee gewerkt wordt, zijn tijdens de workshop nog in het stekstadium. Er kan een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment zomerbloeiers waar foto's en namen bij weergegeven staan. Zo kan er al een mooie kleurencombinatie gekozen worden, ondanks dat het nog stekjes zijn! Tussendoor krijgt u tips en aanwijzingen.

Aan het einde van de workshop zullen de gevulde hanging baskets bij ons in de kwekerij opgehangen worden (dit is optioneel!). Wij zullen nog zo'n anderhalve maand voor de hanging baskets zorgen, omdat het buiten nog te koud is. Na IJsheiligen (half mei) kan de hanging basket opgehaald worden. U zult versteld staan!

De workshop kan tevens door groepen gevolgd worden, bijvoorbeeld personeelsuitjes, verenigingen, vrijgezellenfeestjes of vriendinnengroepjes. Neemt u hiervoor contact met ons op, in overleg kunnen wij een datum en tijd (overdag of 's avonds) met u afspreken.

De workshop kost € 37,50 per persoon. Als u al in het bezit bent van een hanging basket met een diameter van 40 cm dan mag u deze ook gebruiken en krijgt u € 1,50 korting. De kokosmat kunt u bij ons niet hergebruiken. Dit in verband met het risico op schimmelziektes.

!!!Na IJsheiligen zijn er ook -zolang de voorraad strekt- kant en klare hanging baskets verkrijgbaar!!!

Aanmelding vooraf gewenst!!! U kunt zich aanmelden voor de workshop “Hanging basket vullen” via ons contactformulier.

Workshopdagen:
Vanaf Medio maart
maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur
Avondworkshop op aanvraag

Een workshop duurt ongeveer twee uur. Voor groepen is het ook mogelijk om in bovengenoemde periode op een ander dagdeel (middag/avond) een aparte afspraak maken.

sfeerbeeld

Like ons op Facebook