Workshop "bollenmand vullen"

Om een breder publiek kennis te laten maken met bloembollen, organiseren wij van oktober t/m half januari workshops "Bollenmand vullen". Tijdens deze workshop wordt er onder begeleiding een bollenmand gevuld met zes lagen bollen naar eigen keuze.

U wordt ontvangen met koffie of thee en krijgt eerst uitleg over bloembollen in het algemeen en de kwekerij. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Allereerst wordt de mand gevuld met potgrond en daarna komen de verschillende soorten bloembollen. Deze bloembollen mag u zelf uitkiezen. Dit gaat laag voor laag, wat ook wel etagebeplanting genoemd wordt.

Alle bakken met bollen zijn duidelijk genummerd, zodat u weet in welke laag ze moeten komen en hoeveel stuks u nodig heeft. Tevens zijn ze voorzien van goede beschrijvingen en foto’s zodat u weet hoe de bloemen eruit zien in het voorjaar. Boven op de bollenmand komen vijf viooltjes, zodat de mand ook nu al leuk is om naar te kijken. Tussendoor krijgt u tips en aanwijzingen.

Prijs per rieten mand € 45,00 of kunststof container zwart (zelfde maat als de grote manden) € 37,50

De workshop kan tevens door groepen gevolgd worden, bijvoorbeeld personeelsuitjes, verenigingen, vrijgezellenfeestjes of vriendinnengroepjes. Neemt u hiervoor contact met ons op, in overleg kunnen wij een datum en tijd (overdag of ’s avonds) met u afspreken.

Wanneer u de workshop "Bollenmand vullen" al eens gevolgd heeft en u uw gebruikte mand weer wilt komen vullen dan krijgt u Euro 2,= korting. Alleen wanneer de mand in goede staat is.

Vanaf februari tot half mei kunt u genieten van alle mogelijke kleuren die u zelf gekozen heeft en die dan tot volle bloei komen!

Programma

  1. Ontvangst met koffie of thee
  2. Praatje van de workshopleider over bollen in het algemeen
  3. Uitleg wat er precies gedaan moet worden
  4. Gelegenheid tot vragen stellen en direct aan de slag
  5. Ter afsluiting enkele tips over de verzorging van de mand.
  6. Na afloop gaat de mand uiteraard mee naar huis

Nieuwsgierig? Kijk voor informatie en aanmeldingsmogelijkheden bij Reserveren.

Om een indruk te krijgen van de workshop "bollenmand" en/of het resultaat "bloeiende bollenmand" bekijk onze Foto's of op onze Facebooksite.

sfeerbeeld

Like ons op Facebook